Gå til hovedindholdet

Madglade frivillige søges til Madskolerne

Masser af madglade børn håber på at få en plads på en af sommerens Madskoler. Derfor søger Madskolerne frivillige hænder rundt om i hele landet. Så hvis du kan lide at lave mad og du har lyst til at lære børn om madlavning, sundhed, fødevarer og motion er det lige dig vi står og mangler!

Sidste sommer brugte cirka 500 frivillige voksne en uge af deres sommerferie på at lære de cirka 1.600 deltagende børn og unge om sund mad, kost og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde. Allerede nu står børnene i kø for at få en plads på de populære Madskoler. Arrangørerne Landbrug & Fødevarer, 4H og REMA 1000 søger derfor med lys og lygte efter madinteresserede frivillige, som har lyst og mod på at få en uforglemmelig uge med børn og mad.

De frivillige instruktører på Madskolerne har alverdens forskellige baggrunde og bevæggrunde for at deltage. Mange studerende bruger projektet som en god mulighed for at få noget godt på CV’et. Men blandt de frivillige findes bl.a. også bedstemoderen, der gerne vil lave noget sjovt sammen med sit barnebarn og akademikeren der har lyst og overskud til frivilligt arbejdet. Fælles for de mange frivillige på Madskolerne er lysten til at gøre en forskel og give børn gode oplevelser med sund mad og fysisk aktivitet.

Om Madskolerne

Madskolerne har til formål at give børn og unge viden om mad, måltider og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde samt at give børnene værktøjer til at gøre varieret kost og sund livsstil til et naturligt valg. Hele ugen præsenteres børnene for nye råvarer, både i køkkenet og på ekskursioner. På alle Madskoler er madlavning, motion, familiearrangement og udflugt faste elementer.

Kontakt

Line Damsgaard, Projektansvarlig, Landbrug & Fødevarer, lda@lf.dk.


MENU