Gå til hovedindholdet

Opskrifter for professionelle

Rugbrødsmadder (nr. 2)

Opskrift til 10 dagplejebørn

Rugbrødsmadder (nr. 2)

Du skal bruge

450 g mørkt fuldkornsrugbrød uden kerner

Pålæg

150 g karrysild fra glas
100 g leverpostej
50 g syltet rødbede
150 g kogt kartoffel
20 g mayonnaise, 80 %
purløg
150 g kiwi
50 g rosiner

Råkost

200 g spidskål, renset vægt
1 gulerod, 80 g renset vægt
2 blommer, 40 g renset vægt
1 dl æblemost
1 spsk. olie
Tilsmagning med en anelse groft salt og peber

Sådan gør du

Råkost med spidskål og blommer i æbledressing

Dressing: Kog æblemosten ned til den halve mængde, og afkøl den. Pisk æblemosten med olien og smag til med salt og peber.

Snit spidskålen fint. Skræl guleroden, og riv den groft. Skyl blommerne. Udsten blommerne og skær dem i små tern.

Bland spidskål, gulerod og blommer godt med dressingen.

Opdateret
MENU