Gå til hovedindholdet

Wokret med hakket kød og broccoli

Nøglehulsmærket opskrift til 4 personer

Wokret med hakket kød og broccoli

Du skal bruge

5 forårsløg
500 g broccoli
400 g hakket okse-, svine-eller kyllingekød, maks. 10% fedt
1 tsk. olie
2 spsk. lime- eller citronsaft
2 tsk. sukker
5 spsk. sojasovs
evt. 1 tsk. sambal oelek eller friskhakket rød chili
300 g fuldkornsægnudler
40 g usaltede cashewnødder eller mandler

Sådan gør du

Snit forårsløgene. Del broccolien i små buketter, skær stokken i tern. Svits forårsløgene i olie i en wok eller på en dyb pande. Kom kødet ved og steg til det har skiftet farve. Kom broccolien i og svits den med 3-4 min. Tilsæt limesaft , sukker, sojasovs og evt. sambal oelek. Kog det sammen ca. 2 min.

Kog nudlerne efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen. Afdryp dem i en sigte. Vend dem i retten. Rist cashewnødderne på en tør pande og drys dem over.

Opdateret 27.08.2012
MENU