Gå til hovedindholdet

Pasta med krydret kylling (Baasto)

Nøglehulsmærket opskrift til 4 personer

Pasta med krydret kylling (Baasto)

Du skal bruge

500 g kyllingebryst
3 spsk. olie
1 tsk. karry
1 dåse flåede tomater, 400 g 
2 fed hvidløg
1 rød chili
25 g bredbladet persille
1 lille dåse koncentreret tomatpure, 40 g 
1 tsk. sukker
1 tsk. groft salt 
peber
300 g fuldkornspasta
400 g blandede grønsager, fx broccoli, kål, gulerod eller persillerod
½ tsk. groft salt

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i tern ca. 2 x 2 cm. Steg kødet i olie i en gryde til det er gyldent. Drys karry over og svits det kort med.

Kom flåede tomater i en blender sammen med hvidløg, chili og persille. Blend det godt sammen. Kom blandingen over kyllingen sammen med koncentreret tomatpuré, sukker, 1 tsk. salt og peber. Kog op og lad retten snurre under låg ca. 20 min.

Kog pastaen efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen. Rens grønsagerne og skær dem i mindre buketter, tern eller stænger. Kog grønsagerne i vand tilsat ½ tsk. salt.

Tip

Du kan bruge frosne grønsager til denne ret.

Undgå madspild

Hvis du har en rest af gryderetten tilovers, kan du sætte den i køleskabet lige så snart I er færdige med at spise. Retten kan opbevares tildækket i køleskabet et par dage. Varm retten godt igennem inden servering.

Opdateret 27.08.2012
MENU