Gå til hovedindholdet

Grillet kyllingebryst med hasselbagte kartofler

Nøglehulsmærket opskrift til 4 personer

Grillet kyllingebryst med hasselbagte kartofler

Du skal bruge

Bagte kartofler

5 store bagekartofler, i alt 1 kg, skrællet
4 spsk. dijonsennep
2 tsk. koldpresset rapsolie/olivenolie
25 g valnødder

Grillet kyllingebryst

600 g kyllingebryster
Peber
2 spsk. rørsukker

Waldorfsalat

1 bundt blegselleri, i 1-1½ cm skiver
4 æbler, i små tern
1 spsk. dijonsennep
1 dl skyr
Citronsaft
1 tsk. groft salt
Peber
25 g valnødder, hakket
Evt. persille, hakket
1 tsk groft salt
100 g blå druer, halveret

Sådan gør du

Bagte kartofler

Flæk kartoflerne på midten. Rids dem på tværs 8-10 gange og sæt dem på en plade med bagepapir. Smør kartoflerne med dijonsennep og dryp 2 tsk. koldpresset rapsolie/olivenolie over. Hak valnødderne og drys dem over kartoflerne. Bag dem ved 180 grader i ca. 35 minutter.

Grillet kyllingebryst

Læg kyllingebrysterne i et ildfast fad og krydr med 1 tsk. groft salt og peber, samt 2 spsk. rørsukker. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 25 minutter.

Waldorfsalat

Bland druer, blegselleri og æbler. Bland sennep med skyr i en skål og kom lidt citronsaft i. Bland dressingen med druer, blegselleri og æbler og smag til med 1 tsk. groft salt, peber og eventuelt mere citron. Vend valnødder i til sidst, så man får knækket i retten. Pynt eventuelt med persille.

Opdateret
MENU