Gå til hovedindholdet

Fuldkornssandwich med roastbeef

Nøglehulsmærket opskrift til 1 person

Fuldkornssandwich med roastbeef

Du skal bruge

1 stykke fuldkornsbaguette eller en stor fuldkornsbolle, 150 g eller 2 stk. på 75 g
4 sprøde salatblade
1 gulerod
1½ dl spidskål eller hvidkål, ca. 50 g
2 skiver roastbeef, kyllingepålæg eller en rest stegt kyllingebryst i tynde skiver, 30 g
5 skiver agurk

Dressing

½ spsk. mayonaise, 80% fedt
½ spsk. græsk yoghurt 0,2 % eller andet surmælksprodukt, maks. 0,7% fedt
¼ tsk. dijonsennep
peber

Tilbehør

1 stk frugt, fx et æble

Sådan gør du

Flæk brødet og læg salatblade på den underste bolle. Rør dressingen sammen. Riv gulerødder og snit spidskålen fint. Vend gulerod og spidskål i dressingen. Fordel det på salatbladene. Læg roastbeef over. Fordel agurkeskiver over, og læg brødtoppen på.

Servers sammen med et stk. frugt.

Tips

Se efter fuldkornsmærket brød eller bag selv efter opskrifterne her på siden

Undgå madspild

Har du kål tilovers, kan du opbevare det i en plastpose i køleskabets grønsagsskuffe en til to uger. Brug det fx i lynstegte retter.

Opdateret 27.08.2012
MENU