Gå til hovedindholdet

Burger med æg og salat

Nøglehulsmærket opskrift til 4 personer

Burger med æg og salat

Du skal bruge

6 hårdkogte æg
1 stk. peberfrugt, 100 g renset vægt
100 g majs
10 g mayonnaise, 80 % fedt
1 dl surmælksprodukt, maks. 0,7 % fedt
1/3 spsk. karry
Citronsaft
4 g salt
peber
purløg

Desuden

8 burgerboller (fuldkornsboller)
¼ stk. icebergsalat, 125 g renset vægt
1 stk. peberfrugter, 100 g renset vægt
½ stk. agurk, 150 g renset vægt

Sådan gør du

Skær æggene i små tern.

Skær peberfrugterne i meget små tern.

Rør æg sammen med peberfrugt, majs, mayonnaise, surmælksprodukt og karry.

Smag til med citronsaft, salt, peber og klippet purløg.

Lun de flækkede burgerboller.

Fyld hver burger med snittet salat samt strimlet peberfrugt, agurk i agurkeskiver og æggesalat.

Opdateret 27.08.2012
MENU