Gå til hovedindholdet

Opskrifter

Ugens opskrift

Labskovs


Bag om Alt om Kosts opskriftsamling

Samlingen består af en række velsmagende og nemme hverdagsmåltider, som kan være med til at inspirere dig og din familie til sunde måltider i hverdagen.

For opskrifterne gælder:

  • Maden pirrer sanserne – med flotte farver, dejlige dufte og selvfølgelig stor smag
  • Opskrifterne er varierede og alsidige og har hentet inspiration fra rundt om i hele verden.
  • De kan tilberedes på ca. 30-45 min.
  • Udgangspunktet er årstidens råvarer da sæsonens råvarer tit er både billigst og smager bedst. Det er bestræbt, at råvarerne kan købes økologisk.
  • Opskrifterne giver inspiration og tips til, hvordan du kan opbevare og genbruge madrester i nye retter.
  • For at opnå en høj ernærings, kulinarisk- og fødevaresikkerhedskvalitet er opskrifternes sammensætning og tilberedning baseret på officielle anbefalinger.

Velkommen til opskrifterne på Altomkost.dk.

På de følgende sider finder du opskrifter, hvor smag og nydelse er tænkt sammen.

Vores opskriftsamling består af både opskrifter til forbrugere (opskrifter til 4 personer), men også til professionelle - dvs til dig der laver mad til mange i fx. en børneinstitution, til dagplejebørn eller i en idrætshal.

De fleste opskrifter er Nøglehulsmærkede. Alle  opskrifter der bærer Nøglehulsmærket lever op til kriterierne for Nøglehullet. 

Du finder også bagværk der er mærket med Fuldkornslogoet. Disse opskrifter overholder kriterierne for Fuldkornslogoet.

Vi håber, at opskrifterne vil bidrage til masser af spændende madoplevelser!

Frugtfest

Leder du efter inspiration til, hvad du kan servere til en børnefødselsdag eller bare en fest, så kig i vores 'Frugtfester'. Her kan du finde alt hvad du behøver til at holde en frugtlig fest – også opskrifter og ideer der kan gøre en fest lidt sundere.

Rigtig god fest!


Opskriftsamlingen er udviklet i 2012 af kogebogs-forfatter Bente Nissen Lundsgaard i tæt samarbejde med Fødevarestyrelsen. Enkelte opskrifter er udviklet af andre kokke. Sundere desserter og kager kan du finde på Hjerteforeningens og Diabetesforeningens hjemmesider.

MENU