Gå til hovedindholdet

Så mange danskere kender nu Det Økologiske Spisemærke

Knap 2 ud af 3 danskere kender Det Økologiske Spisemærke. Danskernes kendskab til mærket er stigende, ligesom tilliden til Det Økologiske Spisemærke er meget højt. Det viser en ny undersøgelse fra analysebureauet You Gov.

Rekord høje tal

Hele 62 % af den danske befolkning kender nu Det Økologiske Spisemærke, og det er en ny rekord. Det understreger at mærket fra 2009 efterhånden er velkendt blandt den danske befolkning. 

Stigningen i danskernes kendskab til mærket ligger fint i tråd med, at flere og flere danskere møder spisemærkerne i deres dagligdag rundt om i landet, fx i kantiner, børneinstitutioner, skolekantiner, restauranter og cafeer. I dag er over 2.100 spisesteder nemlig certificeret med Det Økologiske Spisemærke i enten guld, sølv eller bronze.  Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer på spisestedet, der er økologiske

Et mærke man kan stole på!

Undersøgelsen fra YouGov viser også en fortsat tillid til Det Økologiske Spisemærke. 85% af danskerne siger i undersøgelsen, at de har tillid til spisemærkerne. 

Læs mere

Om Det Økologiske Spisemærke

Læs hele undersøgelsen fra YouGov 

Kontakt

Fødevarestyrelsens pressetelefon, tlf.: 2284 4834, presse@fvst.dk 


MENU