Gå til hovedindholdet

Madglade frivillige søges til Madskolerne

Interessen for at komme på Madskole er stor blandt børn og forældre rundt om i landet. Arrangørerne står klar med koncept og materialer, men mangler frivillige hænder.

Masser af madglade børn håber på at få en plads på en af sommerens Madskoler.

Madskolerne søger derfor med lys og lygte efter madinteresserede frivillige i hele landet, som har lyst og mod på at få en uforglemmelig uge med børn og mad. 

På landsplan brugte ca. 500 frivillige voksne sidste år en uge af deres sommerferie på at lære madglade børn om sund mad, kost og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde. Kravet for at blive frivillige er, ifølge arrangørerne, først og fremmest, at man har lysten og interessen.

Alle kan være instruktører – unge, voksne og ældre

Der er ingen krav om særlige kompetencer for at blive instruktør, men det er vigtigt, at man har lysten til at gøre en forskel og give børn gode oplevelser med mad og sundhed. Mange studerende bruger projektet som en god mulighed for at få noget godt på CV’et. Men blandt de frivillige findes bl.a. også bedstemoren, der gerne vil lave noget sjovt sammen med sit barnebarn såvel som den almindelige lønmodtager, der har lyst og overskud til frivilligt arbejde. 

Kort om Madskolerne

Madskolerne har til formål at give børn og unge viden om mad, måltider og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde samt at give børnene værktøjer til at gøre varieret kost og sund livsstil til et naturligt valg. På alle Madskoler er madlavning, motion, familiearrangement og udflugt faste elementer. En Madskole varer 5 dage og afvikles i forbindelse med børnenes skoleferie.

Det er 4H, der er ansvarlig for madskolerne i et ikke-kommercielt samarbejde med Landbrug & Fødevarer og REMA 1000. 

Mere information på www.madskoler.dk

Tilmelding som frivillig her  

Kontakt:

Line Munk Damsgaard, ernæringschef og projektleder hos Landbrug & Fødevarer, tlf.: 33 39 40 87. 


MENU