Gå til hovedindholdet
RSS

Igen er interessen for til Måltidsmærket og de ekstra seminarer overvældende:

Det er tid til skolestart for de fleste børn, og dermed starter madpakkesæsonen også for alvor op igen. Det er vigtigt, at madpakken giver god energi...

Fisk er godt, også i madpakken. Men fisk kommer nemt til at lugte i madpakken, og en slatten makrelmad, som har ligget i tasken i flere timer, er ikke...

Den 4. oktober har I mulighed for at tilbringe en dag med Cateringlandsholdet og Måltidsmærket ved inspirationsseminaret "Mad til Mange" i Odense.

19 ud af 20 svarer i en undersøgelse, at de kender til Nøglehulsmærket. Og to ud af tre ved, hvad det betyder.

Tak til alle der allerede på nuværende tidspunkt har deltaget i vores seminarer om Måltidsmærket – der er flere seminarer på vej!

Kantineordninger har indtaget de danske arbejdspladser og uddannelser i stor stil, men den medbragte madpakke er heldigvis ikke stemt helt ude....

Bagerbrød indeholder langt mere salt end grænseværdierne for Nøglehullet tillader. Hjerteforeningen kalder resultaterne for ”alarmerende” og er i...

I Danmark er vi rigtig gode til økologi! Faktisk er de danske forbrugere verdensmestre i økologisk forbrug. Der langes flere og flere økologiske...

Fiskebranchen opfordrer i en kampagne forbrugerne til at spise sæsonens vildtfangede fisk. Der er også inspiration at hente i opskrifter på lækre...

Nu kan kantiner på landets ungdomsuddannelser og arbejdspladser også få ”Måltidsmærket”, der viser gæsterne, at man arbejder efter Fødevarestyrelsens...

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU