Gå til hovedindholdet
RSS

Fra 1. marts kan skolebørn og forældre holde øje med, om deres skole har det nye måltidsmærke. Med Måltidsmærket lever skolerne nemlig op til...

Fødevarestyrelsen har pr. 1. marts lanceret Måltidsmærket og den tilhørende guide, som gør det nemt at tilbyde sund og lækker mad i skolen og...

Borgere over 65 er generelt tilfredse med den mad, de spiser, hvad enten de selv laver den eller får den bragt. Det er en af pointerne i en ny...

Diæter og slankekurer med fokus på at spise mere protein og mindre kulhydrat, er det som mange menneskers går efter, i et forsøg på at tabe sig.

Protein er blandt andet nødvendigt for at opbygge og vedligeholde kroppens muskler. Men det er en myte at sportsudøvere har behov for et ekstra stort...

Landet rundt deltager virksomheder, kommuner, hospitaler, julemærkehjem, supermarkeder, bagere og mange andre i markeringen af Årets Fuldkornsdag, som...

Især mændene er blevet bedre til at hælde frugt og grønt op på frokosttallerkenen – og samtidig får vi mindre salt i måltidet.

Rødkål har en farve, der gør den særdeles dekorativ på julebordet. Og når menuen i julen indeholder pølse, vildt og fedt kød, er rødkål rigtig godt...

Rigshospitalet har udviklet et saltfattigt sandwichbrød til dialysepatienter, der smager så godt, at det nu serveres til alle patienter.

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU