Gå til hovedindholdet

Nøglehulsmærkede opskrifter

Opskrifter til forbrugere og foodservice kan markedsføres med Nøglehullet, hvis de lever op til kravene i kapitel 6 i bekendtgørelsen for Nøglehullet på spisesteder.

Vejledninger

Kravene omfatter følgende fødevaregrupper:

  • Grød og grødpulver (gruppe 7)
  • Brød og brødmix (gruppe 8a)
  • Rugbrød og andre rugbaserede produkter og brødmix (gruppe 8b)
  • Knækbrød og skorper (gruppe 9)
  • Fiskeprodukter (gruppe 22 a-d)
  • Kødprodukter (gruppe 24 a-c)
  • Færdigretter
    • Middagsretter (gruppe 26)
    • Pirogger, pizzaer og andre tærter (gruppe 27 a-b)
    • Smørrebrød, sandwich og wraps (gruppe 28 a-b)
    • Supper (gruppe 29 og 30 a-b)
    • Mindre færdigretter/måltider med minimum 50% frugt og grønt (gruppe 31)

MENU