Gå til hovedindholdet

Nøglehulsmærkede opskrifter

Opskrifter til forbrugere og foodservice kan markedsføres med nøglehullet, hvis de lever op til kravene i bekendtgørelsen for Nøglehullet på spisesteder.

Kravene omfatter følgende fødevaregrupper:

  • Grød og grødpulver (7)
  • Brød og brødmix (8a)
  • Rugbrød og andre rugbaserede produkter og brødmix (8b)
  • Knækbrød og skorper (9)
  • Fiskeprodukter (22 a-d)
  • Kødprodukter (24 a-c)
  • Færdigretter
    • Middagsretter (26)
    • Pirogger, pizzaer og andre tærter (27 a-b)
    • Smørrebrød, sandwich og wraps (28 a-b)
    • Supper (29 og 30 a-b)
    • Mindre færdigretter/måltider (31)

Nøglehulsberegner
Med Nøglehulsmærkets ernæringsberegner er det nemt at tjekke om en opskrift lever op til de ernæringsmæssige krav. Adgang kan købes for kr. 700 og giver adgang til nøglehulsberegneren i 5 år.For køb af beregneren kontakt Susanne Dunch på mail: sdu@fvst.dk .

MENU