Gå til hovedindholdet

Sommer

Sol, varme og ferie. Sommeren byder på mange fristelser – også inden for frugt og grønt. Jordbær er en klassiker, som de fleste danskere nyder.

Men sommeren byder også på mange andre bær og frugter, fx hindbær, solbær, kirsebær og meloner. Alle er søde, lige til at spise eller komme i maden.

Herlige kartofler

En anden sommerklassiker, der kan få smagsløgene til at synge, er de nyopgravede kartofler. Gnubbet rene, kogt og så et lille drys persille. En nemmere og mere himmerig ret er svær at finde, og så er den tilmed sund.

Lune sommeraftener er grillaftener

Når sommersolen rammer de danske haver og terrasser, bliver der tændt op i grillen, og til enhver grillmenu hører en frisk, grøn salat. En blanding af forskellige slags salater med en olie-eddike dressing til giver et yderst delikat tilbehør til enhver ret, der har været en tur på grillen.

Find gode opskrifter efter sæsonen

Opskriftsamlingen på Altomkost.dk består af en række velsmagende og nemme hverdagsmåltider, som kan inspirere dig og din familie til sunde måltider i hverdagen. Her kan du også lave en søgning med kriterier som fx ”sommer”, ”aftensmad” og ”nem og billig hverdagsmad”, og så får du en række, lækre opskrifter.

Læs mere på altomkost.dk

Opskrifter på altomkost.dk

MENU