Gå til hovedindholdet

Forår

I begyndelsen af foråret er der stadig mange af de gode vintergrønsager i jorden, som har overvintret, fx selleri, porrer, grønkål og spinat. Senere kommer fine rabarber, spinat, asparges, ærter og nye kartofler.

Forår. Bare ordet er nok til, at humøret stiger et par grader. Det er mildere dage, det er lyst i timevis og fra jorden pibler de første spirer frem. Med de første rabarber begynder en ny sæson af dansk frugt og grønt fra friland.

Find gode opskrifter efter sæsonen

Opskriftsamlingen på Altomkost.dk består af en række velsmagende og nemme hverdagsmåltider, som kan inspirere dig og din familie til sunde måltider i hverdagen. Her kan du også lave en søgning med kriterier som fx ”forår”, ”aftensmad” og ”nem og billig hverdagsmad”, og så får du en række, lækre opskrifter.

Læs mere på altomkost.dk

Opskrifter på altomkost.dk

MENU