Gå til hovedindholdet

Fuldkornslogoet

Vælg fuldkorn først, når du spiser morgenmadsprodukter, brød, ris eller pasta. Går du efter fuldkornslogoet, når du handler ind, så er det nemt at få fuldkorn nok. Fuldkornslogoet finder du på hylderne i forretninger over hele landet.

Der findes i dag et stort udvalg af produkter, der bærer fuldkornslogoet. Vælger du fuldkornslogoet, er du garanteret et produkt med masser af fuldkorn. Der findes et hav af forskellige fuldkornsprodukter og dermed noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Det er fx rugbrød, sandwichbrød, boller, lyst brød, morgenmadsprodukter, mysli, knækbrød, pasta, ris, bag-selv blandinger og selvfølgelig mel og gryn.

Rugbrød og havregryn er gode kilder til fuldkorn. Spis fx havregryn til morgenmad og et par skiver rugbrød i løbet af dagen, så får du nok.

Fuldkornspartnerskabet står bag logoet

Bag fuldkornslogoet står Fuldkornspartnerskabet, der består af Fødevarestyrelsen samt en lang række sundhedsorganisationer og erhvervspartnere. Partnerskabets vision er at fremme folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn. Et af nøgleordene i partnerskabets arbejde er produktudvikling. Fuldkorn skal være nemt tilgængeligt, og der skal være et bredt udvalg af sunde fuldkornsprodukter af høj kvalitet.

Læs mere på andre sider

Fuldkorn.dk

MENU