Gå til hovedindholdet

Årets Nøglehulsprodukt

Coop fik overrakt prisen for ’Årets Nøglehulsprodukt’ ved en event i Kvickly i Taastrup. Af de 20 indstillede produkter vandt Coops spanske Paella med kæmperejer og sprøde grøntsager.

Fødevarestyrelsen fejrede vinderen af ’Årets Nøglehulsprodukt’, hvor Kontorchef Else Molander overrakte prisen for ’Årets Nøglehulsprodukt’ til Kategorichef i Coop, Peter Løth.

Thea Holm-Larsen blev også hædret for hendes utrættelige arbejde med udviklingen af velsmagende måltidssalater og retter, der har mundet ud i tre Nøglehulsmærkede retter – lige til at tage med sig.

Kåringseventen fandt sted i Kvickly i Taastrup den 18. september, hvor de handlende også fik smil på læben, da der var uddeling af smagsprøver og mulighed for en snak med Coop og Nøglehulsteamet.

Fakta om Nøglehullet

Brug Nøglehullet i din hverdag. Nøglehullet findes på færdigpakkede produkter i dagligvarehandlen og på opskrifter, der er tilgængelige for alle på Nøglehullets hjemmeside

Spisesteder har også mulighed for at anvende Nøglehulsmærket på menukortet. Du kan finde mere information på Nøglehullet på spisesteder findes på Nøglehullet på spisesteders hjemmeside.

Kontakt

Susanne Dunch, Ernæringsfaglig medarbejder, Fødevarestyrelsen. Tlf.: 7227 6900.


MENU