Gå til hovedindholdet

Danmarks første Nøglehulscertificerede spisesteder

Kun tre uger efter lanceringen af ”Nøglehullet på spisesteder” blev Trinity Hotel og Konference Center i Fredericia Danmark første nøglehulscertificerede spisested.

Tirsdag d. 21. februar blev dagen, hvor medarbejderne fra det nye sekretariat ’Nøglehullet på spisesteder’ med stor tilfredshed kunne nøglehulscertificere Trinity Hotel & Konferencecenter.

Siden 1. februar har Trinity arbejdet målrettet med at udvikle og tilpasse deres madretter, både på frokostbuffeten og på aftensmenuen, for at sikre at de lever op til de ernæringsmæssige krav, der er beskrevet i ordningen ’Nøglehullet på spisesteder’. Personalet på Trinity har også ændret arbejdsgange og rutiner.

De er hjulpet godt på vej via de uddannelseskrav, der ligeledes er en del af ’Nøglehullet på spisesteder’. Ifølge personalets egen vurdering har uddannelsesaktiviteterne givet gode input til at tilberede, sammensætte og tilbyde mad, der lever op til de ernæringsmæssige kriterier.

Det skal være nemt at vælge sundere

Hotellet har oplevet en stigende efterspørgsel på de sundere valg. Desuden har forbrugerne i forvejen et godt kendskab og en høj grad af tillid til Nøglehulsmærket, som de kender fra de sundere fødevarer i supermarkedet.

Med ’Nøglehullet på spisesteder’ kan Trinity og andre spisesteder, som i den kommende tid bliver certificeret, gøre det langt nemmere for forbrugerne at finde og vælge de sundere retter på menuen.

Kontakt

Christina Gundersen, Ernæringsfaglig medarbejder, Fødevarestyrelsen, Tlf.: 7227 6900.


MENU