Gå til hovedindholdet

Altomkost.dk har fået stor ansigtsløftning

Et nyt og indbydende altomkost.dk skal hjælpe dig med at leve sundere og finde viden om alt fra kostråd til madspild og økologi og finde lækre ernæringsrigtige opskrifter.

Informationerne er de samme som før, men indpakning er ny og tidssvarende, og du kan nu også nemt tilgå hjemmesiden både fra din mobil og tablet.

Nyt test-dig-selv redskab

Noget af det mest populære indhold på altomkost.dk er de sider, hvor man kan teste sig selv, hvilket især er blevet brugt af mange skolebørn. På den nye hjemmeside er test-dig-selv redskaberne, der før hed 'Målmaden' og 'Sukkerspionen', slået sammen i 'Madberegneren', idet de begge trængte til fornyelse. I den nye beregner kan du beregne hvor meget energi, frugt, grønt, fedt og sukker, du indtager i løbet af en dag.

Gå på opdagelse i opskrifterne

Et andet populært område er opskrifterne. Som noget nyt er alle opskrifter lagt ind i en ny database, som præsenterer opskrifterne mere appetitligt, og gør det muligt at filtrere dem efter fx sæson og tilberedningstid. Derudover er der lagt flere nye opskrifter ind.

Alle vores materialer er også lagt ind i en ny database. Det betyder at det gerne skulle være lettere at søge i materialer og vælge kategori som pjecer & plakater eller undervisningsmateriale.


MENU