Gå til hovedindholdet

Opskrifter for professionelle

Rugbrødsmadder med forskellige slags pålæg (nr. 3) - Vuggestue

Opskrift til 20 vuggestuebørn

Rugbrødsmadder med forskellige slags pålæg (nr. 3) - Vuggestue

Du skal bruge

300 g dampede blomkålsbuketter
200 g dampede sukkerærter

900 g mørkt fuldkornsrugbrød uden kerner
40 g plantemargarine, 80 %

Pålæg

200 g kalkunpålæg
100 g tomat
400 g røget makrel
Purløg
400 g banan eller æble i skiver med kaneldrys

Broccolicreme

100 g broccoli, renset vægt
¼ spsk. rødløg
100 g friskost naturel, maks. 30+/17 %
Citronsaft
Groft salt
Peber

Sådan gør du

Broccolicreme

Skyl broccolien, og del toppen i små buketter. Skær stokken i små tern. Damp broccolien netop mør i letsaltet vand. Hæld broccolien i en sigte til afkøling.

Riv løget fint, og blend det sammen med den afkølede broccoli. Rør friskosten i, og smag til med lidt salt, peber og citronsaft.

Tips

Klippet purløg kan anvendes i stedet for rødløg.

I stedet for røget makrel kan anvendes makrel i tomat fra dåse.

I stedet for broccolicreme kan anvendes friskost naturel 30+/17 %.

Opdateret
MENU