Gå til hovedindholdet

Opskrifter for professionelle

Rugbrødsmadder med forskellige slags pålæg (nr. 3) - Børnehave

Opskrift til 20 børnehavebørn

Rugbrødsmadder med forskellige slags pålæg (nr. 3) - Børnehave

Du skal bruge

500 g dampede blomkålsbuketter
500 g dampede sukkerærter

1,7 kg fuldkornsrugbrød
60 g plantemargarine, 80 %

Pålæg

300 g kalkunpålæg
100 g tomat
500 g røget makrel
Purløg
400 g banan eller æble i skiver med kaneldrys

Broccolicreme

160 g broccoli, renset vægt
½ spsk. rødløg
160 g friskost naturel, maks. 30+/17 %
Citronsaft
Groft salt
Peber

Sådan gør du

Broccolicreme

Skyl broccolien, og del toppen i små buketter. Skær stokken i små tern. Damp broccolien netop mør i letsaltet vand. Hæld broccolien i en sigte til afkøling.

Riv løget fint, og blend det sammen med den afkølede broccoli. Rør friskosten i, og smag til med lidt salt, peber og citronsaft.

Tips

Klippet purløg kan anvendes i stedet for rødløg.

I stedet for røget makrel kan anvendes makrel i tomat fra dåse.

I stedet for broccolicreme kan anvendes friskost naturel 30+/17 %.

Opdateret
MENU