Gå til hovedindholdet

Opskrifter for professionelle

Rugbrødsmadder med forskellige slags pålæg (nr. 2) - Børnehave

Opskrift til 20 børnehavebørn

Rugbrødsmadder med forskellige slags pålæg (nr. 2) - Børnehave

Du skal bruge

Råkost

450 g spidskål, renset vægt
3 gulerødder, 225 g renset vægt
6 blommer, 120 g renset vægt
3 dl æblemost
¼ dl olie
Groft salt
Peber

1,7 kg fuldkornsrugbrød
40 g mayonnaise, 80 %

Pålæg

300 g leverpostej
100 g agurk
400 g karrysild fra glas
300 g hårdkogt æg
100 g rejser
200 g melon eller jordbær i skiver

Sådan gør du

Råkost med spidskål og blommer i æbledressing

Start med dressingen. Kog æblemosten ned til den halve mængde, og afkøl den. Pisk æblemosten med olien og smag til med salt og peber.

Snit spidskålen fint.

Skræl gulerødderne, og riv dem groft.

Skyl blommerne. Udsten blommerne og skær dem i små tern.

Bland spidskål, gulerod og blommer godt med dressingen.

Opdateret
MENU