Gå til hovedindholdet

Opskrifter for professionelle

Rugbrødsmadder med forskellige slags pålæg - Børnehave

Opskrift til 20 børnehavebørn

Rugbrødsmadder med forskellige slags pålæg - Børnehave

Du skal bruge

10 stk. kogte majskolber eller 500 g optøede majskerner
40 stk. cherrytomater
1 agurk

1700 g fuldkornsrugbrød
40 g mayonnaise, 80 %
40 g remoulade, 37 %

Pålæg

300 g spegepølse
400 g torskerogn, fra dåse
300 g kogt kartoffel
Purløg

 

Hytteostpostej

500 g hytteost, 5 %
4 æg
60 g hvedemel, 1 dl
1 løg, 55 g renset vægt
1 gulerod, 60 g renset vægt
½ porre, 65 g renset vægt
½ tsk. groft salt
Peber

 

 

Sådan gør du

Hytteostpostej

Hak løget fint. Riv gulerødder og skær den rensede porre i tynde skiver.

Kom alle ingredienserne i en skål og rør det sammen. Hæld det i en bageform beklædt med bagepapir.

Bag postejen i ovnen ved 180 grader i 50-60 min. til en temperaturen i midten er mindst 75 grader.

Server postejen kold i skiver.

Tip

Postejen kan tilsættes 2 fed finthakket hvidløg. Postejen kan tilsættes 1 dl hakket persille.

Spegepølsen kan være af svin, okse, lam, kalvekød eller en blanding heraf.

I stedet for hytteostpostej kan der serveres hytteost naturel med revet gulerod eller andet grønt/frugt

Opdateret
MENU