Gå til hovedindholdet

Opskrifter for professionelle

Kyllingewrap med karrydressing

Opskrift til 10 personer

Kyllingewrap med karrydressing

Du skal bruge

5 dl yoghurt naturel maks. 5 % fedt 
2 spsk. karry 
½ bundt frisk persille 
½ løg 
2 spsk. mangochutney, 
1 tsk. groft salt
Smag til med friskkværnet peber 
650 g kyllingefileter 
150 g gulerod (1½ store ) 
200 g iceberg salat (1 lille hoved) 
100 g gul peberfrugt (1 stk.) 
100 g rød peberfrugt (1 stk.) 
110 g rødløg (1 stort) 
10 stk. tortilla wraps med Nøglehulsmærke og/eller Fuldkornslogo

Sådan gør du

Sæt en tør pande over varmen, kom karry på og ‘brænd den af’ i ca. 1 min., til den begynder at ryge let. Kom den ‘brændte’ karry op i en skål med yoghurten.

Skyl persillen og pil løget. Hak persillen og løget fint.

Rør det i dressingen og smag til med mangochutney, salt og peber.

Kyllingebrysterne steges på grillpande eller alm. pande ca. 7 min. på hver side, og skæres derefter i lange, tynde strimler. Der skal bruges en ½ brystfilet pr. portion.

Skræl gulerødderne og skær dem i lange, tynde strimler, på størrelse med tændstikker. 

Skyl peberfrugt, iceberg, pil løg, og skær alt i tynde strimler. 

Læg grønsager, kylling og dressing i wrapsene. Rul dem sammen og halvér på skrå.

Opdateret
MENU