Gå til hovedindholdet

Sandwichbolle med torskerognssalat

Nøglehulsmærket opskrift til 1 person

Sandwichbolle med torskerognssalat

Du skal bruge

50 g torskerogn fra dåse
½-1 spsk. løg i små tern, gerne hvidt salatløg
1 spsk. karse
1 spsk. græsk yoghurt 0,2% eller andet surmælksprodukt, maks. 0,7% fedt
1 spsk. mayonnaise, 80% fedt
1-2 tsk. citronsaft
¼ tsk. groft salt
peber
1 kogt kartoffel, 50 g

Desuden

1 fuldkornssandwichbolle eller 2 skiver rugbrød, 100 g
2 salatblade

Tilbehør

1 gulerod
5 cm agurk
3 store jordbær 50 g
2-3 spsk. rosiner

Sådan gør du

Mos torskerognen i en skål. Rør torskerogn, løg, karse, yoghurt, mayonnaise, citronsaft, salt og peber sammen. Rør kartoflen og rør den i torskerognssalaten.

Flæk bollen og fordel salatblade og torskerognssalat i den.

Spis sandwichbollen sammen med tilbehøret.

Tip

Brug også torskerognssalaten som dip med ristede stænger af rugbrød samt gulerods- og agurkestænger til.

Opdateret 27.08.2012
MENU