Gå til hovedindholdet

Rugbrødssandwich med røget makrel, spidskål og pesto

Nøglehulsmærket opskrift til 1 barn 7-10 år

Rugbrødssandwich med røget makrel, spidskål og pesto

Du skal bruge

1 forårsløg
1½ dl spidskål, ca. 50 g
2 tsk. basilikumpesto
40 g røget makrel
2 tykke skiver rugbrød, 120 g

Tilbehør

1 gulerod 
2 store blommer

Sådan gør du

Snit forårsløg i fine ringe og snit spidskålen fint. Bland spidskål og forårsløg med pesto.

Læg spidskålsalat og makrel mellem rugbrødsskiverne.

Pak sandwichen ind i husholdnings plastfilm.

Tips

Spis sandwichen samme dag den er smurt.

Spidskålssalaten kan også spises som tilbehør til varme retter.

Undgå madspild

Har du kål tilovers, kan du opbevare det i en plastpose i køleskabets grønsagsskuffe en til to uger. Brug det fx i lynstegte retter.

Opskrift: Katrine Klinken

Opdateret 27.08.2012
MENU