Gå til hovedindholdet

Pitabrød med skinke, kylling eller tun

Nøglehulsopskrift til 1 personer

Pitabrød med skinke, kylling eller tun

Du skal bruge

Dressing

½ spsk. sød chilisovs
2 spsk. fromage frais 0,3 % eller skyr eller andet surmælksprodukt, maks.0,7 % fedt
1 tsk. mayonnaise, 80 % fedt
peber

Desuden

1 fuldkornspitabrød
½-1 dl icebergsalat
5 cm agurk
½ peberfrugt
2 skiver kogt skinke, kyllingepålæg i skiver eller afdryppet tunfisk fra dåse, ca. 30 g
3-4 spsk. majs

Tilbehør

1 fuldkornsbolle eller en klods rugbrød (50 g)
5 cherrytomater 
1 frugt, fx kiwi

Sådan gør du

Rør chilisovs, surmælksprodukt og mayonnaise sammen og smag til med peber.

Lun pitabrødet snit salaten. Skær agurk og peberfrugt i tern. Kom det i pitabrødet sammen med skinke og mayonnaise. Kom dressingen over eller server den til.

Server pitabrødet med tilbehøret.

Tip

Hvis pitabrødet skal i madpakker, skal det afkøles, inden det pakkes sammen.

Opdateret 27.08.2012
MENU