Gå til hovedindholdet

Pitabrød med karry-kødfyld

Nøglehulsmærket opskrift til 4 personer

Pitabrød med karry-kødfyld

Du skal bruge

2 store løg
1/8 hvidkål eller ¼ spidskål, ca. 250 g renset vægt
4 gulerødder
400 g hakket okse-, svine-, lamme-eller kyllingekød, maks. 10% fedt
1 spsk. olie
2 tsk. karry
1 dl vand
3 spsk. sojasovs
100 g ærter fra frost

Desuden

8 fuldkornspitabrød
1 rød peberfrugt
1 romaine- eller ½ icebergsalat
2 dl fromage frais 0,3% eller anden surmælksprodukt med maks 0,7 % fedt

Sådan gør du

Skær løgene i tern. Snit kålen fint. Riv gulerødderne. Svits kødet i olie til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grønsager og svits det med 3-4 min. Kom vand, sojasovs og ærter i og kog op. Lad retten småkoge under låg 4-5 min. yderligere.

Kom fyldet i lunede pitabrød sammen med peberfrugt i tern, salat og fromage frais.

Undgå madspild

Har du kål tilovers, kan du opbevare det i en plastpose i køleskabets grønsagsskuffe 1-2 uger. Brug det fx i lynstegte retter.

Opdateret 27.08.2012
MENU