Gå til hovedindholdet

Krydret suppe med hakket kød og pasta

Nøglehulsopskrift til 4 personer

Krydret suppe med hakket kød og pasta

Du skal bruge

2 løg
2 peberfrugter fx en rød og en grøn
4 gulerødder eller 2 persillerødder
1 spsk. olie
400 g hakket okse-, svine- eller kyllingekød, maks. 10% fedt
2½ dl tomatpuré
8 dl bouillon
2 dl vand
2 tsk. paprika
2 tsk. oregano
1-2 fed presset hvidløg
1 tsk. groft salt
peber
150 g fuldkorns pasta (rå vægt) fx spagetti brækket i mindre stykker eller suppehorn

Tilbehør

300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du

Hak løget. Rens peberfrugterne og skær dem i små tern. Skær gulerødderne i små tern eller riv dem.

Svits løg, peberfrugter og gulerødder i olien et par min. Kom kødet ved og svits det med til det har skiftet farve. Tilsæt tomatpuré, bouillon, vand, paprika, oregano og hvidløg. Kog op og lad suppen småkoge ca. 20 min. under låg. Smag til med 1 tsk. salt og peber.

Kog pastaen efter anvisning på emballagen, men i usaltet vand. Afdryp den i en sigte. Kom pastaen i suppen og varm den igennem et par min.

Opdateret 27.08.2012
MENU