Gå til hovedindholdet

Hurtig wokret med oksekød

Nøglehulsmærket opskrift til 4 personer

Hurtig wokret med oksekød

Du skal bruge

300 g fuldkornsris, fx natur- eller bruneris, rå vægt
400 g mørt oksekød, fx oksefilet eller tyksteg
1 spsk. olie
1-2 tsk. karry
750 g wokgrønsager fra frost
½ dåse kokosmælk light, 2 dl
5 spsk. soyasovs
2-3 spsk. sød chilisovs
4-5 spsk. lime- eller citronsaft
peber

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen.

Skær oksekødet i tynde strimler, ca. 1 x 1 x 5 cm. Varm en wok eller sauterpande op med olien. Tilsæt oksekødsstrimler og brun kødet. Kom karry ved og steg det kort med. Hæld frosne wokgrønsager i. Lynsteg det 2-3 min. Når wokgrønsagerne er optøet tilsættes kokosmælk, soyasovs, chilisovs og limesaft. Lad det koge yderligere 2-3 min. Smag til med peber.

Tips

Køb evt. oksebøffer og skær dem i strimler.

Skinkeschnitzler kan også skæres i tynde strimler og anvendes.

Opdateret 28.08.2012
MENU