Gå til hovedindholdet

Grøn pasta med tun

Nøglehulsmærket opskrift til 4 personer

Grøn pasta med tun

Du skal bruge

300 g fuldkornspasta, fx konkylier, skruer eller penne, rå vægt
½ spidskål
½ agurk
½ cantaloup- eller galiamelon
2½ dl fine ærter optøet fra frost
1½ dl grøn pesto
2 dåser tun i vand
evt. ½ rødløg i små tern og basilikumplade til pynt

Tilbehør

200 g fuldkornsboller eller -brød

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen.

Kom pasta i en sigte og brus den over med koldt vand og afdryp.

Snit spidskålen fint. Skær agurk og melonkød i tern.

Vend pestoen i pastaen. Hæld vandet fra tunen, og tilsæt det og de øvrige ingredienser til pastaen.

Pynt med rødløg og basilikumblade og server salaten med fuldkornsboller.

Tips

I stedet for tun kan du fordele 300 g optøede, afdryppede rejer eller 250 g røget laks over salaten.

Opdateret 27.08.2012
MENU