Gå til hovedindholdet

Flæskestegssandwich på ristet rugbrød

Nøglehulsmærket opskrift til 4 personer

Flæskestegssandwich på ristet rugbrød

Du skal bruge

350 g snittet kål
2 spsk. væde fra drueagurkerne
8 skiver (480 g) rigtig godt rugbrød, nøglehulsmærket
2 spsk. sennep
12 skiver (450 g) kold flæskesteg a svinekam uden fedt
2 drueagurker i skriver
4 kogte kolde kartofler i skiver
2 skiver bacon (20 g), sprød stegt eller sprødt sværd

Sådan gør du

Hæld væde fra drueagurkerne over den snittede kål og lad det trække i 5-10 minutter, så kålen marineres.

Smør rugbrød med sennep og læg 4 af skiverne på et skærebræt. Kom den marinerede kål på, 3 skiver kold flæskesteg, drueagurk og kartoffel. Til slut kom bacon på og den sidste skive rugbrød.

 

 

Opdateret
MENU