Gå til hovedindholdet

I januar 2018 er det elevernes tur til at sætte sund mad på dagsordenen

De måltidsmærkede madordninger og deres medarbejdere gør et stort arbejde for at servere sund, nærende og god mad til sultne skolemaver landet over. I det nye år kommer der dog ekstra fart på, når elevrådene får mulighed for at søsætte aktiviteter og tiltag med fokus på sund mad.

Fødevarestyrelsen har som noget helt nyt indgået et samarbejde med organisationen Danske Skoleelever, som til dagligt arbejder på at forbedre elevernes vilkår i den danske folkeskole. Samarbejdet skal aktivere eleverne i kampen om at sætte fokus på sunde og gode måltider i skolen, og kickstartes ved en sjov og spændende konkurrence i ugerne 3-4 (15.- 26. januar 2018). Tre gavekort på 1000 kr til et supermarked står på højkant, og tilmeldingsfristen er d. 8. januar. 

Elevrådene kan selv bestemme, hvilke aktiviteter og initiativer de vil sætte i gang, så længe temaet er det sunde og gode måltid i skolen. Som madprofessionel kan du måske komme til at spille en rolle i disse aktiviteter, men det er eleverne der er drivkraften bag.

Skal din skole være med? Tip elevrådet om konkurrencen og få inspiration og tips til hvad I som skole kan lave i konkurrenceugerne her.

Tilmeld jer allerede nu

Send mail til Julie Maria Mathiesen på e-mail Julma@fvst.dk, senest d. 8. januar. 

  1. Skolens navn og adresse
  2. Mail og navn på konkaktperson på jeres skole
  3. Kort beskrivelse om hvilke aktiviteter i forventer at lave under konkurrencen

MENU