Gå til hovedindholdet

Øko-fest på Copenhagen Food Fair

I 2015 har det røde Ø-mærke 25-års fødselsdag, og det bliver fejret på Copenhagen Food Fair, når messen afholdes i Bella Center den 22.-24. februar.

Copenhagen Food Fair er årets største fødevaremesse for fagfolk. Hovedtemaet for messen i år er værtskab, og det at møde sine kunder, kollegaer og partnere i omgivelser med gode oplevelser.

Der er gratis registrering for fagfolk til messen frem til den 21. februar. Benyt linket nedenfor.

Fødevareministeren overrækker spisemærker

Mandag den 23. er hele fødevaremessen dedikeret til at fejre økologien på den officielle øko-dag. Fejringen foregår på den Økologiske Fællesstand, hvor mere end 50 økologiske udstillere deltager.

På Øko-dagen kan du blandt andet opleve Fødevareminister Dan Jørgensen uddele Det Økologiske Spisemærke i guld, sølv og bronze til køkkener, der netop har omstillet til økologi, samt uddeling af Årets Øko-pris, som går til en økologisk ildsjæl.

Kom med og få hjælp til dit Økologiske Spisemærke

På Fødevarestyrelsens stand på den Økologiske Fællesstand kan du møde Alt om Kost-rejseholdet, som giver dig råd og vejledning om Det Økologiske Spisemærke og mere økologi i køkkenet. Derudover kan du få en gratis ”kom i gang"-pakke.

22 shows på den økologiske jubilæumsstand

Den økologiske stand  vil danne ramme om en stribe sceneshows. Søndag d. 22. februar kan du blandt andet være den første til at få fingre i bogen "Meget mere økologi i børnehaven" med inspiration, opskrifter og konkrete råd til øko-omlægning i børnehaver og vuggestuer. Mød de tre forfattere bag kogebogen, få smagsprøver på udvalgte retter og lyt med, når digter Thorkild Jacobsen krydrer glæden ved god mad til børn med lyrik.

Kontakt

Susanne Walter Johannessen, ernæringsfaglig medarbejder , Fødevarestyrelsen. tlf.: 7227 6900.

Læs mere på andre sider

Det Økologiske Spisemærke

Registrering til Copenhagen Food Fair


MENU