Gå til hovedindholdet

Konference - Mad og Måltider i daginstitutioner

Fødevarestyrelsen inviterer landets kommuner til gratis konference. Det handler om, hvordan man som kommune er med til at sikre, at maden i daginstitutioner følger Fødevarestyrelsens officielle anbefalinger for maden og måltidet, så børn og unge groft sagt, får god mad.

Onsdag den 12. september deltager daginstitutioner i hele landet i begivenheden ”Maddag”, der sætter fokus på det fælles måltid, de gode vaner, sundhedsfremme og maddannelse.

Fødevarestyrelsen inviterer kommunale sundhedskonsulenter og nøglepersoner med ansvaret for mad og måltider i daginstitutioner til Maddag 2018. Kom og få inspiration til, hvordan der kan arbejdes med Fødevarestyrelsens officielle anbefalinger til maden og måltiderne i daginstitutioner. Det er gratis at deltage.

Fødevarestyrelsen sætter maden i fokus og krydrer de faglige oplæg med spændende madoplevelser fra spiselige insekter – til hjemmecyklede smoothies, dejlig mad fra Cateringslandsholdet og en neurogastronomisk spiseoplevelse!

Få også inspiration fra Fødevarestyrelsens samarbejdspartnere, der har stande med fokus på mad og måltider til børn.   

Se hele programmet her. 

Hvem er konferencen for?

Dagen er forbeholdt kommunale beslutningstagere og ansatte i forvalter såsom dagtilbud, sundhedsfremme eller personer, som har indflydelse på maden og måltidet i daginstitutionerne.

Ved ledige pladser vil det være muligt for andre madprofessionelle at deltage.

Tid og sted

Onsdag den 12. september kl. 10-15 
Cookery, C.F. Tietgens Boulevard 28, 5220 Odense SØ

Læs mere

Om Måltidsmærket

Kontakt

Fødevarestyrelsens pressevagt, tlf.: 2284 4834, mail: presse@fvst.dk 


MENU