Gå til hovedindholdet

Invitation til konferencen Sundere Mad i Idrætslivet

Kom og oplev, hør og smag på Jumpfood og bliv inspireret af SMIL-projektets erfaringer med at få sundere mad ind i idrætshallerne, når partnerne bag projektet afholder konference den 4. december 2014.

I snart 3 år har projektet Sundere Mad i Idrætslivet (SMIL) arbejdet for at idrætslivets madkultur bliver synonym med gode og attraktive måltider til børn, unge, voksne og seniorer. Fokus har været – og er fortsat – at det sunde og lækre skal være det nemme og naturlige valg i idrætslivet, og idrætsanlæggene skal føre an med en livsglad madkultur.

Jumpfood – der er sport i go´ mad

I projektperioden er konceptet Jumpfood udviklet. Jumpfood er ikke junkfood, og omdrejningspunktet er ikke alene mad. Jumpfood forsøger at udfordre den generelle opfattelse af mad og identitet i idrætslivet og medtænker indretning og markedsføring.

Kom og vær med!

Den 4. december 2014 er alle med interesse for sundere mad i idrætslivet inviteret til konference i Albertslund Idrætscenter – se program og tilmelding her.

SMIL er et samarbejde mellem Fødevarestyrelsen, DGI-huse og haller, Kræftens Bekæmpelse, Københavns Madhus, Halinspektørforeningen, flere danske kommuner, og er støttet økonomisk af Nordea Fonden

Kontakt

Anne Lind, Akademisk medarbejder, Fødevarestyrelsen, 72276900


MENU