Gå til hovedindholdet

Mød Fødevarestyrelsen på stor madfest

Kom og mød Nøglehullerne på den populære food festival, som løber af stablen i Kongens Have i weekenden.

Lørdag d. 27. og søndag d. 28. august 2016 vil der være gang i Kongens Have i København. Her bliver der nemlig afholdt Arla Food Fest, hvor store børn og unge er inviteret. Madfestivalen er spækket med overraskende madoplevelser, der vækker smagsløgene og udfordrer børns nysgerrighed på mad. Populære kunstnere kigger forbi og fylder parken med musik og madglæde hele weekenden. 

Mød Fødevarestyrelsen

For fjerde år i træk kan du møde Fødevarestyrelsen, som fortæller om, hvad der er sundt. Fx kan du finde ud af hvad Nøglehulsmærket står for? Om sød lakrids er sundere end stærk lakrids? Eller hvorfor børn og unge ikke skal drikke for mange energidrikke. Du kan udforske din viden om Nøglehulsmærket, Mad med Mindre Kemi og energidrikke i en sjov og lærerig quiz, hvor du samtidig deltager i konkurrencen om 2 x 2 biografbilletter.

En billet koster 75 kr. og kan enten købes i døren eller på www.arlafoodfest.dk. Arla Food Fest afvikles i samarbejde med Muskelsvindfonden, Børneulykkesfonden, Arla Fonden og Melting Pot, og overskuddet går til fondenes arbejde for den gode sag.

Links:
www.arlafoodfest.dk

Kontakt:
Ernæringsfaglig medarbejder Trine Enevold Grønlund, Fødevarestyrelsen,
tlf.: 72 27 69 00 


MENU