Gå til hovedindholdet

Få pladser tilbage - meld dig til seminarerne nu!

Fødevarestyrelsen afholder 5 gratis seminarer rundt om i landet om det nye Måltidsmærke, og om hvordan I nemt kan komme i gang.

Fødevarestyrelsen har pr. 1. marts lanceret Måltidsmærket og den tilhørende guide, som gør det nemt at tilbyde sund og lækker mad i skolen og fritidsordningen. Den 1. april blev det også muligt at arbejde med Måltidsmærket på uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser. 

Målgruppen for seminarerne er alle, der arbejder med mad på skoler, fritidsordninger, arbejdspladser og ungdomsuddannelser.

De fem seminarer afholdes

27. april, kl. 13 - 15: Teknisk Skole Silkeborg, Kejlstrupvej 99, 8600 Silkeborg

28. april, kl. 13 - 15: Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S.

9. maj, kl. 13 - 15: Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev alle 18, 2500 Valby (auditoriet)

10. maj, kl. 13.30 - 15.30: Erhvervsskolerne i Aars, Østre Boulevard 10, 9600 Aars

16. maj, kl. 13 - 15: EUC Syd, Christen Kolds Vej 20, 6100 Haderslev

Tilmelding

Send en mail til julma@fvst.dk med emnefeltet ”Seminar tilmelding” hvori du skriver hvilket seminar, du ønsker at deltage i samt navn, stilling og arbejdsplads.

Du er velkommen til at tage kollega med.

Agenda for seminarerne

  • Velkommen 
  • Præsentation af Måltidsmærket
  • Markedsføring med Måltidsmærket og materialer
  • Pause
  • Små sparrings-workshops, hvor du som gæst kan vælge spor i forhold til arbejdsplads eller interesse:
    • Måltidsmærket på skoler
    • Måltidsmærket på arbejdspladser
    • Måltidsmærket på ungdomsuddannelser

Vi glæder os til at se jer og fortælle om Måltidsmærket

Læs mere om Måltidsmærket her


MENU