Gå til hovedindholdet

Det Økologiske Spisemærke viser vej

Ny landsdækkende kampagne for Det Økologiske Spisemærke! Publiceret den 22. august 2017

Danmark er bare verdensmestre i økologi og i juni 2017 rundede Det Økologiske Spisemærke et skarpt hjørne med 2.000 spisemærker på landsplan!

Mens 100 % af danskerne kender det røde Ø-mærke, kender kun 58 % til Det Økologiske Spisemærke. Derfor lancerer Fødevarestyrelsen en landsdækkende kampagne i uge 35-36 for at øge kendskabet til Det Økologiske Spisemærke og alle spisestederne bag.

Økologifejring fra Skagen til København

Omdrejningspunktet for kampagnen er den ”Økologiske Fejringsdag” fredag den 1. september, hvor økologiske spisesteder i hele landet fejrer deres store øko-indsats.

Flere hundrede køkkener - fra Skagen til København - har allerede meldt sig under fanerne og er klar til at flage op for økologien og deres økologiske spisemærke under hashtagget #økofejring. 

Skal du på øko-date den 1. september?

Økologiske restauranter, cafeer og hoteller inviterer fredag den 1. september danskerne på øko-date ved at tilbyde særlige øko-tilbud på dagen – mens flere hundrede af landets kantiner og køkkener vil på samme dag flage op for økologien på et utal af kreative måder!

Se alle de gode øko-tilbud her >


MENU