Gå til hovedindholdet

10-kampen - sammen om et længere liv

Der skal ikke så meget til for at leve sundere og nedsætte risikoen for at få kræft. I Kræftens Bekæmpelses 10-kamp kan du opleve hvor lidt. 10-kampen er 10 sjove, spændende og sunde uger med en ny udfordring hver uge.

Der er intet at tabe – men meget at vinde. Uanset om du vinder en af præmierne eller ej, så er du faktisk en vinder. Ved at deltage i 10-kampen, vinder du en sundere livsstil, mere energi og ikke mindst en mindre risiko for at udvikle kræft. Det er en gevinst i sig selv. 10-kampen startede den 5. marts og løber 10 uger frem og 65.000 danskere er gået med. Man kan stadig godt tilmelde sig og være med i forløbet. 

Sådan fungerer 10-kampen

Det kan du forvente fra Kræftens Bekæmpelse:

  • Hver mandag modtager du en e-mail med ugens udfordring
  •  Onsdag får du en update fra Lene Beier om, hvordan hun klarer ugens udfordring, med tips og inspiration. Lene Beier er din guide hele vejen igennem.
  • Fredag får du en e-mail, hvor der følges op på ugen og ugens vinder af ugepræmien annonceres. 

Du kan altid framelde dig e-mails og stoppe din deltagelse i 10-kampen.

Alle der tilmelder sig 10-kampen deltager automatisk i lodtrækningen 15. maj om hovedpræmien; et gavekort på 30.000 kroner til Club La Santa, og den ugentlige præmie, et online fitnessabonnement i 6 måneder.

Fuldkorn – den første udfordring

Den første udfordring i 10-kampen var: ”spis 75 gram fuldkorn om dagen”. Deltagerne fik en mail med tips og gode råd, samt link til en lille video om hvordan man kan bage en fuldkornspizza. Læs mere ved at følge linket. 

Læs mere

Kræftens Bekæmpelse: 10-kampen  

Den første udfordring i 10-kampen - fuldkorn

Kontakt 

Kræftens Bekæmpelse, Carina Winther, Tlf.: 35 25 75 00


MENU