Gå til hovedindholdet
RSS

En stor del af danskerne kender endnu ikke til kriterierne bag Dyrevelfærdsmærket og ved ikke, at de allerede ved køb af hjerte 1 grisekød gør en stor...

Formålet med det statslige Dyrevelfærdsmærke er at forbedre dyrevelfærden for flest mulige grise gennem forbrugernes indkøb. Mærkningsordningen blev...

Nu får bl.a. supermarkeder, tankstationer, hoteller og spisesteder mulighed for at sætte Nøglehulsmærket på ikke-færdigpakkede fødevarer.

 

Interessen for at komme på Madskole er stor blandt børn og forældre rundt om i landet. Arrangørerne står klar med koncept og materialer, men mangler...

Økodagen d. 15. april er de økologiske køers forårsfest - det er nemlig dagen, hvor øko-køerne lukkes ud på marken, efter en lang vinter i stalden.

I en verden med store portioner af mad og drikke skal et nyt projekt hjælpe danskerne med at spise de rette mængder og undgå overspisning.

Der skal ikke så meget til for at leve sundere og nedsætte risikoen for at få kræft. I Kræftens Bekæmpelses 10-kamp kan du opleve hvor lidt. 10-kampen...

Foråret nærmer sig, og vi kan håbe på varmt og solrigt vejr i påskeferien. Påsken er en god anledning til at komme ud og røre kroppen og være aktiv...

Mænd er rigtig gode til at spise fuldkorn. De spiser 67 gram fuldkorn om dagen. Det viser tal fra Kræftens Bekæmpelses nye undersøgelse ”Kost, kræft...

Endnu engang fejres Årets Fuldkornsdag med over 1000 deltagere. Dagen løber af stablen fredag d. 19. januar, hvor virksomheder, organisationer,...

Den mad, vi spiser, er en stor belastning for klimaet. Faktisk er den gennemsnitlige danskers forbrug af fødevarer en større belastning for klimaet...

I anledningen af at Nymarkskolens LOMA-køkken har fået HELE 3 mærker, nemlig Måltidsmærket, Det Økologiske Spisemærke i sølv samt Elite smiley, blev...

Du kan være med til at sætte fokus på dyrevelfærd i den søde juletid. I uge 47-50 afholdes der kampagne for Dyrevelfærdsmærket.

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU