Gå til hovedindholdet
RSS

Grundet den store interesse for Måltidsmærket, arrangerer Fødevarestyrelsen to ekstra seminarer i Glostrup den 14. og 15. juni.

I Danmark er vi rigtig gode til økologi! Faktisk er de danske forbrugere verdensmestre i økologisk forbrug. Der langes flere og flere økologiske...

Fiskebranchen opfordrer i en kampagne forbrugerne til at spise sæsonens vildtfangede fisk. Der er også inspiration at hente i opskrifter på lækre...

Nu kan kantiner på landets ungdomsuddannelser og arbejdspladser også få ”Måltidsmærket”, der viser gæsterne, at man arbejder efter Fødevarestyrelsens...

Fars køkkenskole og Nordea-fonden har udviklet en app, som gør det sjovere og nemmere for fædre, børn og resten af familien at gå i køkkenet sammen,...

Fire mænd har deltaget i et smagseksperiment. Kan de smage forskel på, om maden er med Nøglehulsmærket eller ej? Eller smager Nøglehulsmærket mad...

Interessen for at komme på Madskole er stor blandt børn og forældre rundt om i landet. Arrangørerne står klar med koncept og materialer, men mangler...

Fra 1. marts kan skolebørn og forældre holde øje med, om deres skole har det nye måltidsmærke. Med Måltidsmærket lever skolerne nemlig op til...

Fødevarestyrelsen har pr. 1. marts lanceret Måltidsmærket og den tilhørende guide, som gør det nemt at tilbyde sund og lækker mad i skolen og...

Borgere over 65 er generelt tilfredse med den mad, de spiser, hvad enten de selv laver den eller får den bragt. Det er en af pointerne i en ny...

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU