Gå til hovedindholdet
RSS

Borgere over 65 er generelt tilfredse med den mad, de spiser, hvad enten de selv laver den eller får den bragt. Det er en af pointerne i en ny...

Diæter og slankekurer med fokus på at spise mere protein og mindre kulhydrat, er det som mange menneskers går efter, i et forsøg på at tabe sig.

Protein er blandt andet nødvendigt for at opbygge og vedligeholde kroppens muskler. Men det er en myte at sportsudøvere har behov for et ekstra stort...

Landet rundt deltager virksomheder, kommuner, hospitaler, julemærkehjem, supermarkeder, bagere og mange andre i markeringen af Årets Fuldkornsdag, som...

Især mændene er blevet bedre til at hælde frugt og grønt op på frokosttallerkenen – og samtidig får vi mindre salt i måltidet.

Rødkål har en farve, der gør den særdeles dekorativ på julebordet. Og når menuen i julen indeholder pølse, vildt og fedt kød, er rødkål rigtig godt...

Rigshospitalet har udviklet et saltfattigt sandwichbrød til dialysepatienter, der smager så godt, at det nu serveres til alle patienter.

Hvis ikke har du nu chancen for at lære det at kende. For fra den 5. september og 2 uger frem vil Fødevarestyrelsen i samarbejde med en række...

Fiskens Dag er hele Danmarks festdag, og i år er det lørdag d. 10. september. Landet over vil der være festlige arrangementer med fokus på fisk, og...

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU