Gå til hovedindholdet
RSS

Ny e-artikel fra DTU Fødevareinstituttet viser, at kantiner der laver mad efter Måltidsmærkets principper, generelt serverer sundere mad og at den...

Ny landsdækkende kampagne for Det Økologiske Spisemærke! Publiceret den 22. august 2017

Fredag d. 1 september er ”Økologisk fejringsdag” over hele landet med masser af gode øko-tilbud, når du spiser ude. Du kan fx få 25% på regningen...

Danmarks nye internationale fødevareudstilling Bite Copenhagen afholdes 24-25. august. Her kan du møde bl.a. deltagerne i World Food Summit, samt...

Den 2. – 3 . september 2017 står økologiske landmænd overalt i landet klar til at byde dig velkommen til Økologisk Høstmarked. Her fejres det, at...

Igen er interessen for til Måltidsmærket og de ekstra seminarer overvældende:

Det er tid til skolestart for de fleste børn, og dermed starter madpakkesæsonen også for alvor op igen. Det er vigtigt, at madpakken giver god energi...

Fisk er godt, også i madpakken. Men fisk kommer nemt til at lugte i madpakken, og en slatten makrelmad, som har ligget i tasken i flere timer, er ikke...

Den 4. oktober har I mulighed for at tilbringe en dag med Cateringlandsholdet og Måltidsmærket ved inspirationsseminaret "Mad til Mange" i Odense.

19 ud af 20 svarer i en undersøgelse, at de kender til Nøglehulsmærket. Og to ud af tre ved, hvad det betyder.

Tak til alle der allerede på nuværende tidspunkt har deltaget i vores seminarer om Måltidsmærket – der er flere seminarer på vej!

Kantineordninger har indtaget de danske arbejdspladser og uddannelser i stor stil, men den medbragte madpakke er heldigvis ikke stemt helt ude....

Bagerbrød indeholder langt mere salt end grænseværdierne for Nøglehullet tillader. Hjerteforeningen kalder resultaterne for ”alarmerende” og er i...

I Danmark er vi rigtig gode til økologi! Faktisk er de danske forbrugere verdensmestre i økologisk forbrug. Der langes flere og flere økologiske...

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU