Gå til hovedindholdet
RSS

Det er tid til skolestart for de fleste børn, og dermed starter madpakkesæsonen også for alvor op igen. Det er vigtigt, at madpakken giver god energi...

Fisk er godt, også i madpakken. Men fisk kommer nemt til at lugte i madpakken, og en slatten makrelmad, som har ligget i tasken i flere timer, er ikke...

19 ud af 20 svarer i en undersøgelse, at de kender til Nøglehulsmærket. Og to ud af tre ved, hvad det betyder.

Tak til alle der allerede på nuværende tidspunkt har deltaget i vores seminarer om Måltidsmærket – der er flere seminarer på vej!

Kantineordninger har indtaget de danske arbejdspladser og uddannelser i stor stil, men den medbragte madpakke er heldigvis ikke stemt helt ude....

Bagerbrød indeholder langt mere salt end grænseværdierne for Nøglehullet tillader. Hjerteforeningen kalder resultaterne for ”alarmerende” og er i...

I Danmark er vi rigtig gode til økologi! Faktisk er de danske forbrugere verdensmestre i økologisk forbrug. Der langes flere og flere økologiske...

Fiskebranchen opfordrer i en kampagne forbrugerne til at spise sæsonens vildtfangede fisk. Der er også inspiration at hente i opskrifter på lækre...

Nu kan kantiner på landets ungdomsuddannelser og arbejdspladser også få ”Måltidsmærket”, der viser gæsterne, at man arbejder efter Fødevarestyrelsens...

Fars køkkenskole og Nordea-fonden har udviklet en app, som gør det sjovere og nemmere for fædre, børn og resten af familien at gå i køkkenet sammen,...

Fire mænd har deltaget i et smagseksperiment. Kan de smage forskel på, om maden er med Nøglehulsmærket eller ej? Eller smager Nøglehulsmærket mad...

Interessen for at komme på Madskole er stor blandt børn og forældre rundt om i landet. Arrangørerne står klar med koncept og materialer, men mangler...

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU