Gå til hovedindholdet
RSS

Ny dansk forskning slår fast, at en kost med fuldkorn har en gavnlig effekt for overvægtige. De overvægtige spiser mindre og vægten falder, når der er...

Danskerne søger i stigende grad viden om sund kost på nye medier som madblogs og sociale medier. Viden fra disse kilder er dog ikke altid baseret på...

Det skal gå stærkt, når der skal aftensmad på bordet. Derfor er take-away, måltidskasser og hurtige løsninger populære, især hos de unge og...

Antallet af fuldkornslogomærkede produkter bliver ved med at stige. En opgørelse fra analyseinstituttet Nielsen viser der nu er 800 logomærkede...

Kantiner, der laver mad efter Måltidsmærkets principper, serverer generelt sundere mad. Det viser en E-artikel fra DTU Fødevareinstituttet. Artiklen...

Nyt gå-hjem-møde om Måltidsmærke afholdes i Haderslev.

Ny landsdækkende kampagne for Det Økologiske Spisemærke! Publiceret den 22. august 2017

Fredag d. 1 september er ”Økologisk fejringsdag” over hele landet med masser af gode øko-tilbud, når du spiser ude. Du kan fx få 25% på regningen...

Danmarks nye internationale fødevareudstilling Bite Copenhagen afholdes 24-25. august. Her kan du møde bl.a. deltagerne i World Food Summit, samt...

Den 2. – 3 . september 2017 står økologiske landmænd overalt i landet klar til at byde dig velkommen til Økologisk Høstmarked. Her fejres det, at...

Igen er interessen for til Måltidsmærket og de ekstra seminarer overvældende:

Det er tid til skolestart for de fleste børn, og dermed starter madpakkesæsonen også for alvor op igen. Det er vigtigt, at madpakken giver god energi...

Fisk er godt, også i madpakken. Men fisk kommer nemt til at lugte i madpakken, og en slatten makrelmad, som har ligget i tasken i flere timer, er ikke...

Den 4. oktober har I mulighed for at tilbringe en dag med Cateringlandsholdet og Måltidsmærket ved inspirationsseminaret "Mad til Mange" i Odense.

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU