Gå til hovedindholdet
RSS

Landet rundt deltager virksomheder, kommuner, hospitaler, julemærkehjem, supermarkeder, bagere og mange andre i markeringen af Årets Fuldkornsdag, som...

Især mændene er blevet bedre til at hælde frugt og grønt op på frokosttallerkenen – og samtidig får vi mindre salt i måltidet.

Rødkål har en farve, der gør den særdeles dekorativ på julebordet. Og når menuen i julen indeholder pølse, vildt og fedt kød, er rødkål rigtig godt...

Rigshospitalet har udviklet et saltfattigt sandwichbrød til dialysepatienter, der smager så godt, at det nu serveres til alle patienter.

Hvis ikke har du nu chancen for at lære det at kende. For fra den 5. september og 2 uger frem vil Fødevarestyrelsen i samarbejde med en række...

Fiskens Dag er hele Danmarks festdag, og i år er det lørdag d. 10. september. Landet over vil der være festlige arrangementer med fokus på fisk, og...

Sommerferien er for mange børn slut, og det er tid til skolestart. Børn får dækket halvdelen af deres energiindtag i skolen. Derfor er det rigtig...

Ni-mad, lille-mad, formiddags-mad: Kært barn har mange navne. Skolerne har som regel en lille spisepause om formiddagen. Når du laver madpakken til...

Nu er det tid til at smøre madpakker. Og mor og far står der igen med udfordringen at få dem smurt, så de både er lækre, sunde og faktisk bliver...

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU