Gå til hovedindholdet
RSS

Mænd er rigtig gode til at spise fuldkorn. De spiser 67 gram fuldkorn om dagen. Det viser tal fra Kræftens Bekæmpelses nye undersøgelse ”Kost, kræft...

Endnu engang fejres Årets Fuldkornsdag med over 1000 deltagere. Dagen løber af stablen fredag d. 19. januar, hvor virksomheder, organisationer,...

Den mad, vi spiser, er en stor belastning for klimaet. Faktisk er den gennemsnitlige danskers forbrug af fødevarer en større belastning for klimaet...

I anledningen af at Nymarkskolens LOMA-køkken har fået HELE 3 mærker, nemlig Måltidsmærket, Det Økologiske Spisemærke i sølv samt Elite smiley, blev...

Du kan være med til at sætte fokus på dyrevelfærd i den søde juletid. I uge 47-50 afholdes der kampagne for Dyrevelfærdsmærket.

Ny dansk forskning slår fast, at en kost med fuldkorn har en gavnlig effekt for overvægtige. De overvægtige spiser mindre og vægten falder, når der er...

Danskerne søger i stigende grad viden om sund kost på nye medier som madblogs og sociale medier. Viden fra disse kilder er dog ikke altid baseret på...

Det skal gå stærkt, når der skal aftensmad på bordet. Derfor er take-away, måltidskasser og hurtige løsninger populære, især hos de unge og...

Antallet af fuldkornslogomærkede produkter bliver ved med at stige. En opgørelse fra analyseinstituttet Nielsen viser der nu er 800 logomærkede...

Kantiner, der laver mad efter Måltidsmærkets principper, serverer generelt sundere mad. Det viser en E-artikel fra DTU Fødevareinstituttet. Artiklen...

Nyt gå-hjem-møde om Måltidsmærke afholdes i Haderslev.

Ny landsdækkende kampagne for Det Økologiske Spisemærke! Publiceret den 22. august 2017

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU