Gå til hovedindholdet

Nøglehulsmærkede opskrifter

Opskrifter til forbrugere og foodservice kan markedsføres med Nøglehullet, hvis de lever op til kravene i kapitel 6 bekendtgørelsen for Nøglehullet på spisesteder.

Vejledninger

Kravene omfatter følgende fødevaregrupper:

  • Grød og grødpulver (gruppe 7)
  • Brød og brødmix (gruppe 8a)
  • Rugbrød og andre rugbaserede produkter og brødmix (gruppe 8b)
  • Knækbrød og skorper (gruppe 9)
  • Fiskeprodukter (gruppe 22 a-d)
  • Kødprodukter (gruppe 24 a-c)
  • Færdigretter
    • Middagsretter (gruppe 26)
    • Pirogger, pizzaer og andre tærter (gruppe 27 a-b)
    • Smørrebrød, sandwich og wraps (gruppe 28 a-b)
    • Supper (gruppe 29 og 30 a-b)
    • Mindre færdigretter/måltider (gruppe 31)

Nøglehulsberegner
Med Nøglehulsmærkets ernæringsberegner er det nemt at tjekke om en opskrift lever op til de ernæringsmæssige krav. Adgang kan købes for kr. 700 og giver adgang til nøglehulsberegneren i 5 år.For køb af beregneren kontakt Susanne Dunch på mail: sdu@fvst.dk .

MENU