Gå til hovedindholdet

Om Måltidsmærket

Måltidsmærket er Fødevarestyrelsens mærke. Det viser vejen til sund mad både på skoler, ungdomsuddannelser og arbejdspladser. Materiale til daginstitutioner forventes lanceret i midten af 2018. 

Danskere - store som små – spiser en stor del af deres måltider uden for hjemmet. Derfor har det stor betydning, hvad der serveres på tallerkenerne.
Måltidsmærket og den tilhørende guide giver medarbejderne i køkkenerne gode og enkle redskaber til at  servere sund mad. Mad, der samtidig er lækker og indbydende. 

Principperne bag Måltidsmærket er baseret på de officielle kostråd. De er omsat til den hverdag, som de madprofessionelle arbejder i. Følger køkkenerne guiden for Måltidsmærket, kan de gratis markedsføre sig med mærket.

Kom godt igang

I menuen nedenfor finder du alle relevante informationer om Måltidsmærket. 

MENU