Gå til hovedindholdet

Inspiration til menukortet

På Jumpfood.dk er der inspiration til en masse opskrifter til idrætsaktive. Derudover kan du få inspiration til, hvordan maden kan fremvises på menukortet og i emballage, så det virker lækkert og indbydende.

I publikationen 'Mad i idrætshaller' har Fødevarestyrelsen set på de klassiske retter på menukortet i idrætshallerne og arbejdet med at gøre de mest populære retter sundere, fx ved at tilføje mere frugt og grønt og nedsætte indholdet af fedt og salt.

Du kan downloade publikationen her på siden eller finde opskrifter under 'Opskrifter til professionelle'. Her kan du også finde inspiration i en række andre opskrifter, som er målrettet professionelle.

Sæt salatbaren frem

En salatbar giver et klart signal til dine kunder om, at hos dig kan de få mange grønsager. Den kan være med til at øge dit salg, og kunderne oplever en tilfredsstillelse ved selv at kunne vælge hvilke grønsager og salater, der skal i deres skål. Der er mange muligheder for variation, men også økonomisk overskud, hvis du vælger grønsager efter sæson.

Variér indholdet i salatbaren ved at bruge forskellige tilberedningsmetoder, og sørg for at anrette  den på en indbydende måde.

Læs mere på altomkost.dk

Opskrifter for professionelle

MENU