Gå til hovedindholdet

Firmafrugt

Firmafrugt er en fast leverance af frisk frugt og grønt til en arbejdsplads. Frugten fordeles til medarbejderne i skåle eller kurve på fællesarealer i mødelokaler, receptionen eller i kantinen. Når frugten står fremme, er det oplagt at spise mere, end man plejer.

Undersøgelser viser, at vi ganske enkelt spiser mere frugt og grønt, hvis vi har let adgang til det. Firmafrugt er en investering, der giver mange fordele.

Frugtordning – en sund og god personalegode

  • Frugt som mellemmåltid bidrager til veloplagte medarbejdere med større overskud til hele arbejdsdagen.
  • Frugtordning er populær blandt medarbejderne.
  • Frugt styrker immunforsvaret og kan bidrage til at mindske sygefraværet.
  • Frugt er et forfriskende alternativ til kaffe, kage og slik.
  • En firmafrugtordning vil bringe medarbejderne tættere på de anbefalede daglige 600 gram frugt og grønt.

Mange undersøgelser viser, at risikoen for kræft og hjerte-kar-sygdomme bliver mindre, hvis man spiser mere frugt og grønt, gerne mindst 600 gram om dagen. Det svarer til fx tre stykker frugt og tre portioner grønsager. I gennemsnit spiser voksne 379 gram frugt og grønt om dagen.

Hvordan får I en firmafrugtordning?

Flere forskellige virksomheder leverer firmafrugt, og de kan ofte komme med gode råd til, hvordan man kan komme i gang med en frugtordning.

I skal tage stillig til, hvad I har behov for, hvem der skal betale og hvordan det skal organiseres.

MENU